Sushi și preparate asiatice | Restaurant Bistro27 Restaurant Atelier Pitesti
B I S T R O 2 7

Sushi Bistro27

Acasă / Sushi
sushi bistro27 pitesti

Gustul Japoniei

Descoperiți sushi-ul care vă va face să reveniți la Bistro 27! Preparăm pe loc sushi delicios cu ingrediente proaspete și de cea mai bună calitate, oferind o varietate bogată de sortimente, de la clasicele maki și nigiri la preparate mult mai complexe. Bucurați-vă de o experiență culinară desăvârșită cu o prezentare impecabilă a fiecărui preparat, creat cu pasiune de maestrul nostru de sushi.

Vă așteptăm cu drag în restaurant sau puteți comanda pe TAZZ sau Glovo pentru a vă bucura de gustul unic al sushi-ului Bistro 27!

Gustul asiatic
interpretat european

sushi restaurant pitesti
stars
restaurant sushi pitesti
icon testimonial
Mihai Noghiu

Review Google

“Restaurantul este chiar in centru si are o terasa generosa dar si un loc de joaca pentru copii. Servirea a foat ireprosabila iar mancarea foarte buna. Preturile reflecta calitate produselor si serviciilor. Un bistro de nota 10.”

icon testimonial
icon testimonial
Aura Herlea Constantinescu

Review Google

“Foarte placut localul, aerisit, nu doar ca asezare in aer liber, dar amplasarea meselor in spatiu foarte placuta. Atmosfera faina, mancare foaaarte buna, personal amabil. Mai venim!”

icon testimonial
icon testimonial
Dana Mihalcea

Review Google

“Restaurantul era de 5 stele, dar adăugând terasa gândită 100%pentru confortul suplimentar al nostru, al celor care le trag pragul, au câștigat o stea in plis, dar aici am doar 5! Rața perfect crocantă și icrele de casă preparate și servite exact cum trebuie îl fac destinația mea finală în Pitești!”

icon testimonial
rezerva o masa la bistro27
Rezervare online

Completați formularul și finalizați rezervarea

Sunt de acord cu termenii și conditiile si cu Politica de confidentialitate